Arrangementer i 2019

Salen åbner en halv time før arrangementets start. Spørgsmål vedr. billetkøb kan rettes til tlf. 61 10 79 44

Koncerten med Anders Blichfeldt
Fredag den 14. juni kl. 20.00

Klik her og køb billetter
I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen videre’. Anders har siden 2010 opdyrket ‘en mand og en guitar’- genren, ved siden af Big Fat Snake med stor succes, og har spillet mere end 100 solokoncerter. Senest i 2016 med Docteur Bob turnéen.

Big Fat Snake turnerer ikke mere fra 2019, så Anders har besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed. ‘Vejen videre’ er første skridt på vej mod nye eventyr.

Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det er humoristisk, nærværende, og supermusikalsk. Vi får historierne bag de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

 
 
Koncert med Samsø Pink Floyd
fredag den 20. september 2019 kl. 20.00
Klik her og køb billetter
 Kom og oplev coverbandet Samsø Pink Floyd, der tager publikum med på en rejse ind i Pink Floyds musikalske univers med en utrolig autenticitet og nerve samt et meget højt musikalsk niveau.

Samsø Pink Floyd er intet mindre end et forrygende band, der spiller Pink Floyds musik med nerve og autenticitet. Deres fortolkninger af blandt andet On the Dark Side of the Moon og The Wall får hårene til at rejse sig på armene af velvære og vellyd.

Samsø Pink Floyd har udover festivaler spillet på nogle af de hyggeligste og mest legendariske steder i Danmark. Det bliver en intens aften i det Pink Floyd’ske musikunivers, hvor alle 6 musikerne forstår at kræse om hver eneste detalje i musikken og give publikum en koncertoplevelse i særklasse.

De seks musikere er:
Jørgen Storm Mahler - sang og rytmeguitar
Allan Staunstrup - sologuitar og sang/kor
Malik Kreutzmann - keyboard og kor
Jakob Storm Mahler - trommer og kor
Asbjørn Staunstrup - bas
Ilan Sanfi - saxofon, akustisk guitar og harmonika

 

 

WOODSTOCK ’69 – en hyldestkoncert
Fredag den 4. oktober 2019

I 2019 er det 50 år siden, at 450.000 mennesker samledes foran en scene på en mark et par timer nord for New York, og én af vor tids største kulturelle begivenheder blev en realitet – WOODSTOCK festivalen i 1969. Det skal fejres !!

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere WOODSTOCK ’69 – en hyldestkoncert med en række af landets bedste musikere.

Tag med på en stemingsfuld rejse tilbage i tiden og mærk ånden og musikken fra én af historiens vigtigste musikalske milepæle.

Ikoner som Jimi Hendrix, Joe Cocker, Janis Joplin, Santana, The Who, The Band, Creedence Clearwater Revival &

Crosby, Stills & Nash var blandt dem der stod på scenen i løbet af de 3 dage festvalen varede.

WOODSTOCK satte dybe musikalske spor i eftertiden. Festivalen står som et lysende monument over den innovative og legelystne ånd, som

prægede 60ernes eksperimenterende musik. På få år gik musikken fra Buddy Holly, Elvis og Hank Williams til Jimi Hendrix, The Who og The Band.

WOODSTOCK festivalen foregik mens Vietnamkrigen endnu var på sit højeste i en tid præget af kold krig, våbenkapløb og raceopgør på den

ene side – frisind, blomsterbørn og “The Summer of Love” på den anden. Festivalen anses for at være et af højdepunkterne i ungdomsoprøret

og hippiebevægelsens opgør med de daværende samfundsstrukturer.

Herhjemme affødte sen-60ernes kulturelle nybrud bl.a. studenteroprøret i ’68, kønskampen i 70’erne samt grundlæggelsen af Christiania og Roskilde Festival.

Bag koncerten står en perlerække af musikere, som publikum muligvis vil genkende fra bl.a. Celebrating The Last Waltz, Zenobia og Rasmus Madsen Trio. Hver for sig har de spillet med de fleste prominente navne på den danske musikscene, deriblandt Poul Krebs, Johnny Madsen, Peter Belli og Chief1.

 

Bandet:

Louise Støjberg: vokal
Signe Juhl: vokal
Rasmus Madsen: vokal & guitar
Martin Rauff Nielsen: vokal & guitar
Casper Mikkelsen: trommer
Niels Kvist: bas
N.O. Thorning: keys
Johan Bylling Lang: saxofon
Bjarke Nikolajsen: trompet