Lystrup Musikforening

Husk musik skal høres LIVE - og helst i LMF

Koncerter afholdes i Elsted-Lystrup Beboerhus - Elsted Skolevej 4 - 8520 Lystrup

musikforening.gif

Velkommen i Lystrup Musikforening
Vi holder vores koncerter i Elsted-Lystrup Beboerhus, Lystrup Skolevej 4, 8520 Lystrup

Vil du modtage en mail om, hvornår vi afholder koncerter - så send en mail til lmf@lystrupmusikforening.dk

Nikolaj og Piloterne - Unge Hjerter Tour "22
Fredag 25. november kl. 20.00 i Elsted-Lystrup Beboerhus

Klik her og køb billetter

Nikolaj og piloterne har i over tre årtier leveret energifyldte sceneshows og berørt mange unge og gamle hjerter med deres fantastiske sange.

Nikolaj er med sin karakteristiske rå stemme, det absolutte midtpunkt, og en guitarkuffert fyldt med iørefaldende sange om kærligheden, glæderne og de udfordringer livet byder på, Store hits som ”Du er min”, ”Engel”, ”Ridder af kærligheden”, ”Kommer nok hjem” og ”Står på en raket nu” har fået masser af airplay.

Så kom og oplev en koncert med nærhed og intimitet fredag d 25. november i Beboerhuset, hvor de også vil spille deres nye single ”Unge hjerter”

Vi åbner dørene og baren kl 19.30