Lystrup Musikforening

Husk musik skal høres LIVE - og helst i LMF

Koncerter afholdes i Elsted-Lystrup Beboerhus - Elsted Skolevej 4 - 8520 Lystrup

musikforening.gif

Velkommen i Lystrup Musikforening

Salen åbner en halv time før arrangementets start. Spørgsmål vedr. billetkøb kan rettes til  40 31 16 02
Klik her og find vej til Beboerhuset, Elsted Skolevej 4, 8520 Lystrup

pottersjig_2017hres.jpg

Koncert med Potters Jig
Fredag 17. juni kl. 20.00 i Elsted-Lystrup Beboerhus

Klik her og køb billetter

Potters Jig har rod i det østjyske og henter den musikalske inspiration fra irsk, skotsk og engelsk folk/rock. Tilsat et strejf af poprock og jazz og egne krydderier.

Humor og livsglæde er bærende elementer i den musikalske lim, der binder bandets medlemmer sammen. Og det skinner igennem i både musik og liveoptræden.

Ordene ”Potters Jig” opfattes derfor også blandt mange i den fasttømrede fanskare mere som et begreb end som et bandnavn - et begreb, der favner både musik, humor og nærvær ved live optræden.

Så glæd dig til en dejlig aften og bliv spundet ind i det irske, skotske og engelske folk/rock, som Potters Jig kalder Celtic Folkrock.

Vi åbner dørene og baren kl. 19.30

sascha.jpg

Koncert med Sascha Dupont
Fredag 9. september kl. 20.00 i Elsted-Lystrup Beboerhus

Klik her og køb billetter

Sascha Dupont har efterhånden mange år på bagen i den danske musikbranche.

De fleste husker hende nok fra DR-succesen “Hit med Sangen”, hvor hun lavede 81 udsendelser fra 2000-2008.

Men hun er meget mere end det. Sascha er desuden en ferm sangskriver og denne aften kan man bl.a. høre nogle af hendes originaler krydret med populære hits præget af Saschas forkærlighed for jazzen.

Det er i dén grad tilladt at synge med, så kom og få smurt stemmebåndene sammen med Sascha og hendes bassist, Ida Gormsen.

Vi åbner dørene og baren kl 19.30